• head_banner_01

Implementeret i december!Canada udsteder den stærkeste "plastikforbud"-regulering!

Steven Guilbeault, forbundsministeren for miljø og klimaændringer, og Jean Yves Duclos, sundhedsministeren, meddelte i fællesskab, at den plast, der er omfattet af plastikforbuddet, omfatter indkøbsposer, service, cateringbeholdere, transportabel ringemballage, blandestænger og de fleste sugerør. .
Fra slutningen af ​​2022 forbød Canada officielt virksomheder at importere eller producere plastikposer og takeaway-kasser;Fra udgangen af ​​2023 vil disse plastprodukter ikke længere blive solgt i Kina;Ved udgangen af ​​2025 vil det ikke kun ikke blive produceret eller importeret, men alle disse plastikprodukter i Canada vil ikke blive eksporteret til andre steder!
Canadas mål er at opnå "Nul plast på lossepladser, strande, floder, vådområder og skove" inden 2030, så plastik kan forsvinde fra naturen.
Hele miljøet er tæt forbundet.Mennesker ødelægger det naturlige økosystem på egen hånd, og til sidst kommer gengældelsen tilbage til dem selv.Forskellige ekstreme vejrfænomener i de senere år er de bedste eksempler.
Men det plastikforbud, som Canada har annonceret i dag, er virkelig et skridt fremad, og canadiernes dagligdag vil også ændre sig fuldstændig.Når vi handler i supermarkeder og smider affald i baghaven, skal vi være opmærksomme på brugen af ​​plastik og tilpasse os "plastikforbudslivet".
Ikke kun for jordens skyld, eller for at menneskeheden ikke skal gå til grunde, er miljøbeskyttelse et stort spørgsmål, som er værd at overveje.Jeg håber, at alle kan tage skridt til at beskytte den jord, vi lever på.


Indlægstid: Jul-01-2022