• head_banner_01

År-til-år fald i produktionen af ​​plastprodukter og svagheden på PP-markedet er svære at skjule

I juni 2024 var Kinas produktion af plastprodukter 6,586 millioner tons, hvilket viser en nedadgående tendens sammenlignet med samme periode sidste år. På grund af udsving i de internationale råoliepriser er priserne på plastråvarer steget, hvilket har medført en stigning i produktionsomkostningerne for plastproduktvirksomheder. Derudover er produktvirksomhedernes overskud blevet noget komprimeret, hvilket har undertrykt stigningen i produktionsskala og output. De otte bedste provinser med hensyn til produktproduktion i juni var Zhejiang-provinsen, Guangdong-provinsen, Jiangsu-provinsen, Fujian-provinsen, Shandong-provinsen, Hubei-provinsen, Hunan-provinsen og Anhui-provinsen. Zhejiang-provinsen tegnede sig for 18,39% af den nationale total, Guangdong-provinsen tegnede sig for 17,29%, og Jiangsu-provinsen, Fujian-provinsen, Shandong-provinsen, Hubei-provinsen, Hunan-provinsen og Anhui-provinsen tegnede sig for i alt 39,06% af den nationale total.

7f26ff2a66d48535681b23e03548bb4(1)

Polypropylenmarkedet oplevede svage udsving efter en lille stigning i juli 2024. I begyndelsen af ​​måneden udførte kulvirksomheder centraliseret vedligeholdelse, og priserne forblev relativt faste, hvilket mindskede prisforskellen mellem oliebaserede og kulbaserede produkter; I den senere fase, med spredningen af ​​negative nyheder, faldt markedssituationen på markedet, og priserne på olie- og kulselskaber faldt. Tager man Shenhua L5E89 som eksempel i det nordlige Kina, varierer den månedlige pris fra 7640-7820 yuan/ton, med et fald på 40 yuan/ton i den lave ende sammenlignet med den foregående måned og en stigning på 70 yuan/ton i High-end sammenlignet med den foregående måned. Tager man T30S fra Hohhot Petrochemical i det nordlige Kina som et eksempel, varierer den månedlige pris fra 7770-7900 yuan/ton, med et fald på 50 yuan/ton i den lave ende sammenlignet med den foregående måned og en stigning på 20 yuan/ton. High-end sammenlignet med den foregående måned. Den 3. juli var prisforskellen mellem Shenhua L5E89 og Hohhot T30S 80 yuan/ton, hvilket var månedens laveste værdi. Den 25. juli var prisforskellen mellem Shenhua L5E89 og Hohhot T30S 140 yuan/ton, hvilket er den højeste prisforskel på hele måneden.

For nylig er Polypropylene Futures -markedet svækket, med petrokemiske og CPC -virksomheder, der successivt sænkede deres eks -fabrikspriser. Support til omkostningssiden er svækket, og spotmarkedspriserne er faldet; Når indenlandske produktionsvirksomheder stopper for vedligeholdelse, falder mængden af ​​vedligeholdelsestab gradvist. Derudover er den økonomiske genopretning af polypropylenmarkedet ikke som forventet, hvilket til en vis grad forværrer forsyningstrykket; I den senere fase forventes det, at antallet af planlagte vedligeholdelsesvirksomheder vil falde, og produktionen vil stige; Downstream-ordrevolumen er ringe, entusiasmen for spekulation på spotmarkedet er ikke høj, og clearing af upstream-beholdning er hindret. Generelt forventes det, at PP -pelletmarkedet vil forblive svagt og ustabilt på det senere tidspunkt.


Indlægstid: Aug-12-2024